IMA 51 GODINU, A IZGLEDA BOLJE OD SVAKE DJEVOJKE: Promijenila je samo jednu stvar i sad je ZGODNIJA NEGO IKAD

imam 51 godinu, ali izgledam bolje od svake dvadesetogodišnjakinje, kaže Laura.

Laura Jekila iz Kalifornije je lični trener i fitnes guru koja ima armiju pratilaca zahvaljujući svom isklesanom tijelu. Laura kaže da jeste oduvijek bila vitka, ali ne i fit, i da je o tijelu ozbiljno počela da vodi računa tek kada je zatrudnila sa kćerkom Džejden koja danas ima 16 godina, piše “Srpskainfo”.

U to vrijeme bila je u tridesetim godinama i po prvi put počela je da diže tegove. Kaže i da joj je samo to pomoglo da i danas, 15 godina kasnije, izgleda fenomenalno.

“Kad sam bila u dvadesetim i ranim tridesetim godinama, prirodno sam bila mršava. Međutim nakon što sam se porodila u 35. godini, počela sam da vježbam i pazim šta jedem. Tek tada sam shvatila koliko dobro zapravo mogu da izgledam i navukla sam se.

Sada putem društvenih mreža ohrabrujem i inspirišem druge žene da i one uzmu stvari u svoje ruke. Međutim, mnogo je više poruka muškaraca koji uglavnom i ne shvataju da imam 51 godinu i misle da sam njihova vršnjakinja. Često me zapanjeno pitaju da li zaista imam 50 godina i ne vjeruju da nisam njihova vršnjakinja”, kaže Laura.

A ona kaže da joj je cilj ipak samo da inspiriše žene.

“Svako može da izgleda ovako, samo počnite da njegujete zdrave navike. Jedite pravu, a ne industrijsku hranu. Ne izgladnjujte se i fokusirajte se na vježbe sa opterećenjem, a ne na kardi”, savjetuje Laura.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close