Ne propustite..

Poznati ruski recept koji rastvara i razbija ugruške i trombove: Spas za sve one koji imaju upaljene i proširene vene (RECEPT)

Kada je zdravlje u pitanju, a posebno kada se ono pogorša ili iz nekoga razloga zakomplikuje tada je čovjek spreman na sve samo da ga popravi i nema šte čovjek neće probati i pokušati, koje elternativne lijekove primjeniti samo da bi ozdravio i da bi došao sebi.

Poznato je da za skoro sve bolesti na svijetu postoji neka vrsta lijekova u prirodi i mnogi ljudi su skloni da se drže tih prirodnih recepata koji su dosta često efikasniji nego mnogi farmaceutski lijekovi.

 

Pa je tako ovih dana na nekim medicinskim portalima osvanuo recept za kašu koja razbija krvne ugruške odnosno trombove, a svi oni koji su do sada probali ovaj recept, tj. kašu se kunu da je recept više nego učinkovit.

Mozda Vas zanima ?  Alkalni sok oporavlja tijelo za 1 dan: Crijeva se potpuno čiste, teške bolesti se ublažavaju! (RECEPT)

Ova kaša se preporučuje svima koji imaju problema sa zapaljenjem površinskih vena, kao i svima onima koji imaju probleme sa proširenim venama

Sve što vam je potrebno da bi ste napravili ovaj lijek je 250 grama bijelog luka i 15 limunova, a sama priprema je više nego jednostvna

Mozda Vas zanima ?  BOL KAO RUKOM ODNESEN: OVO je najbolji lijek za bolove u kičmi

Prvo što treba da uradite je da u blenderu sameljete luk, a zatim u to da dodate dobro oparne limunove i to sa korom, te zatim da sve dobro sameljete blenderom.

Kada sve dobri izmješate iz blendera smjesu prebacite u staklenu teglu, a teglu ne zatvarajte poklopcem nego sve prekrijte gazom.

Uzimajte ovu mješavinu svaki dan, po jednu supenu kašiku uz čašu tople vode, a čitavu smjesu čuvajte u frižideru i konzumirajte je svaki dan bez preskakanja i bez pauze.

 

Vjerujemo da ćete biti zadovoljni krajnjim rezultatima.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close