ČETIRI MJESECA NAKON STRAVIČNE POGIBIJE, PORODICA ŠABANA ŠAULIĆA PRIMILA RADOSNE VIJESTI: Ovo su jedva čekali!

mediji već sedmicama spekulišu o tome da li je Šaban Šaulić iza sebe ostavio ušteđevinu na tajnim računima koje je navodno posjedovao.

Numerolog i vizionar Vlado Kečina sada otkriva da je kralju narodne muzike bilo suđeno da zaradi mnogo novca koji će trošiti drugi.

U razgovoru za VIP, Kečina je otkrio da će Šabanova porodica uskoro dobiti gotovo tri miliona eura koje je pevač uspio da uštedi.

– Uskoro će se pojaviti tajni račun na kojem je Šaban imao između 2,5 i tri miliona eura, koje je maltene sakrio od sebe samog. Bio je jedan od onih pjevača koji su mnogo radili i zaradili, a njegova porodica je uglavnom ubirala plodove tog rada. Ogroman novac je potrošen, ali nije Šaban bio taj koji ga je trošio, niti je u tome uživao – kaže Kečina i objašnjava:

Mozda Vas zanima ?  ČUDESNA MOĆ SODE BIKARBONE:Ovo su 46 načina na koje možete da je iskoristite!

– Njegov novac trošili su žena Goca i drugi članovi porodice, a ne Šaban, jer njemu materijalne stvari nikada nisu bile bitne. Živio je skromno i njemu bi bila dovoljna jedna kućica na selu. Po prirodi je bio štedljiv i nije volio da rasipa novac. Čak ga je i nerado pozajmljivao drugima – kaže numerolog i astrolog, prenosi Alo.

Zbog svega toga, kako kaže Kečina, Šaulić je ostavio veliku ušteđevinu, koju će njegova porodica uskoro podijeliti.

– Riječ je o novcu koji se nalazi na Šabanovom tajnom računu, koji će u narednih šest mjeseci podići njegova supruga Goca i podijeliti sa svojom djecom – tvrdi numerolog za VIP.

Mozda Vas zanima ?  Ljekari ostali u čudu: Pronađen prirodni lijek koji se koristi kao zamjena za inzulin!

Kako je Kečina rekao, Šaban Šaulić počeo je da štedi još u najranijoj mladosti.

– On je novac krio i od sebe samog. U ranoj mladosti je počeo da ga sklanja na stranu, a poslije 40. godine života uspijevao je da uštedi i veće sume. Nažalost, pet decenija je mukotrpno radio, dosta znoja prolio, mnogo i zaradio, a ništa od toga nije potrošio. U njegovom novcu uživali su i tek će uživati drugi. Generacije njegovih potomaka biće zbrinute, čak će i njegovi unuci uživati u dedinim parama, ali tužno je to što Šaban Šaulić nije malo više uživao u plodovima svoga rada – kaže numerolog i astrolog Vlado Kečina.

novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close