Jelena Karleuša se opet obrukala u javnosti: Htjela da pokaže porodičnu idilu, a svi su vidjeli samo jedan detalj koji govori da mnogo toga ne štima (FOTO)

 

Jelena Karleuša vjerovatno želi svim srcem da ova godina prođe što prije, jer od samoga početka nije dobro krenula za nju i kako se čini i razvija, izgleda da i ostatak godine po nju, barem na privatnome planu neće biti nikako dobar.
Nagon preljubničke afere koju je imala sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, Jelena pokušava na sve načine da svoju porodicu vrati u neki normalan kolosijek, ali po svemu sudeći, izgleda da joj na tom planu ne ide onako kako je ona zacrtala i kako se nadala.

Jelena je poznata kao jedna od zvijezda estrade koja je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, na kojem svakoga dana objavljuje trenutke iz svoga života i na taj način obavještava sve svoje fanove šta se dešava kod nje.

Mozda Vas zanima ?  MONSTRUOZNO! Majka ubila bebu nakon porođaja, ZAMOTALA JE U FOLIJU i uradila jednu JEZIVU stvar?!

Tako se ovih dana Jelena pokušala pohvaliti kako vrijeme provodi sa svojom porodicom, sa mužem Duškom Tošićem i svojim kćerkama Nikom i Atinom, a u vezi toga je i objavila nekoliko fotografija iz jednoga beogradskog restorana da pokaže kako njih četvero uživaju.

Jelena je na ovaj način htjela da pokaže svima kako u njenom braku sve funkcionira kako treba, mada se već neko vrijeme piše kako se ona i Duško sigurno do kraja godine razvode. Međutim, njeni fanovi su primjetili da ta idila i nije tako savršena kako bi Jelena željela da je prikaže jer su svi primjetili da niti na jednoj fotografiji Duško i Jelena nisu zajedno i da se svako zasebno fotografisao sa kćerkama

Mozda Vas zanima ?  RIJEŠITE SE MADEŽA: Ne morate na operaciju, niti na lasersko uklanjanje

Na jednoj fotografiji se i vidi da dok se Jelena fotografisala sa kćerkama da je Duško stajao sa strane i nije mu padalo na pamet da bude dijelom te slike. Nedugo zatim je Jelena objavila i video na kojem se Duško igra sa kćerkama u dvorištu njihove kuće, ali opet odvojeno od nje i bez njenoga učešća u igri.

 

dobardan.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close