OVAJ NAPITAK GARANTUJE ZDRAVO SRCE KAO KAD STE BILI MLADI: OČISTITE ARTERIJE, IZBACITE MASNOĆE!

Ovaj moćan napitak od samo tri sastojka u potpunosti čisti arterije i pomaže vam se rešite naslaga masnoća u krvi i krvnim sudovima. Osim toga, pomaže i za prevenciju opšte malaksalosti organizma, prevenciju i lečenje infekcija i prehlada, jačanje imunog sistema, čišćenje jetre i jačanje enzima jetre, kao i za suzbijanje slobodnih radikala u organizmu koji uzrokuju mnoge ozbiljne bolesti.

Da biste napravili ovaj moćan eliksir, potrebno vam je: 4 veće glavice belog luka. 4 neoguljena limuna. manji koren đumbira. 2 litra vode. Uzmite limun, operite ga i iseckajte ga na komadiće (pokušajte da nađete organski limun).

Ogulite beli luk i stavite ga u blender zajedno sa limunom i đumbirom. Sve zajedno izmiksujte tako da dobijete homogenu smesu. Tako izmiksanu smesu stavite u metalnu šerpu, sipajte 2 litra vode i zagrejte do ključanja, piše “Web-tribune.com”.

Čim počne da ključa, sklonite smesu sa izvora toplote i ostavite da se ohladi. Procedite i čuvajte u staklenim flašama (ukoliko vam ne smeta, ne morate da procedite). Uzimajte po jednu čašu ovog napitka svakog dana, najmanje 2 sata pre obroka ili na prazan stomak. Pre svakog korišćenja dobro promućkajte flašu.

espreso.rs

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close