Aleksandra Prijović se stidi prošlosti: Sklonite moje snimke sa romskih svadbi! Sada sam Brenina snajka!

Aleksandra Prijović je karijeru počela prije osam godina u “Zvezdama Granda”, koje su joj donijele početnu popularnost i odskočnu dasku za nastupe po raznim kafanama, diskotekama i privatnim veseljima širom regiona.

Nije se libila da zapeva ni pod seoskim šatorom, na vašarima i svuda gdje su je zvali. Ali kada je postala popularna i urbana pjevačica, na red je došlo pranje biografije! Novopečena zvijezda uvidjela je da joj imidž svadbarske pjevačice neće mnogo donijeti u karijeri, zbog čega je zatražila od svojih nekadašnjih saradnika da se uklone svi snimci sa Jutjuba na kojima ona pjeva na privatnim veseljima.

U pitanju su klipovi koji su imali i po nekoliko miliona pregleda, a postavljao ih je poznati harmonikaš Borko Radivojević, koji ju je tada pratio na tezgama. Aleksandra nije odbijala nijedan posao, prihvatala je da pjeva i na romskim svadbama, gdje je zapravo i zarađivala najviše novca.

Međutim, kada je počela da se zabavlja sa sadašnjim mužem Filipom Živojinovićem i postala medijska zvijezda, zasmetala joj je prošlost i sad želi po svaku cijenu da je izbriše! Ona se sada stidi ranih radova.

Od Borka je prije nego što se udala za Živojinovića zahtijevala da ukloni sve snimke na kojima pjeva na privatnim veseljima dok je gosti kite novčanicama. Rekla mu je: “Moraš da izbrišeš sve snimke, meni to ne odgovara. Ja ću biti Brenina snajka i moram da radim na tom ugledu. Sad sam u važnoj porodici” – rekao je naš izvor blizak poznatom muzičaru.

On je pristao na njen zahtjev, iako je i sam na gubitku jer je za njega to bila odlična reklama, a mogao je da zaradi od pregleda na Jutjubu. Kada je upoznala Filipa, Prijovićka je nastavila da nastupa širom Evrope, po diskotekama i privatnim proslavama, ali ne na svakim. Ona je iz svojih angažmana tada izbacila romske svadbe smatrajući da joj to šteti ugledu.

Filip joj to nije tražio, ali se složio s njom kada mu je rekla da ne želi da radi takve tezge. On je uglavnom podržava u svemu i polako sve više preuzima brigu o njenoj karijeri. Koliko je veza s njim uticala na njenu karijeru, najbolje govori činjenica da joj je cijena nastupa drastično skočila. Umjesto 1.500, koliko je uzimala prije Filipa, Aleksandra sada zarađuje i po deset hiljada eura za jedno veče – kaže izvor.

ekskluziva.ba

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close