BRAK PUKO POSLE 3 DANA: O ovom paru svi pričaju u Bosni i Hercegovini! Njihov razvod ostavio je sve u ČUDU!

Hercegovačke svadbe poznate su po velikim proslavama sa više stotina ljudi, a Hercegovce bije glas da su konzervativni i da su razvodi prava retkost.
Ipak, ovih dana u Bosni i Hercegovini svi pričaju o razvodu koji je pokrenut samo tri dana nakon što je svadba održana. Naime, par iz Trebinja venčao se u subotu, a zahtev za razvod podneli su već sledeće srede.

Mozda Vas zanima ?  DŽEM OD JAGODA ZA SAMO 10 MINUTA

Bračna idila trajala je samo tri dana, a priču je potvrdio trebinjski matičar Vaso Čihorić, koji je za tamošnje medije rekao da je istina da su mladenci prestali da žive zajedno nakon tri dana, ali je zakonski razvod usledio nešto kasnije, zbog procedure.

Ova vest je ponovo je aktuelizovala priču iz Bihaća, gde je mlada pobegla sa svadbenog veselja pre nego što je pao mrak.
Navodno je mlada bila prisiljena na brak sa Bosancem, pa je pobegla u beli svet sa svojim dečkom iz Nemačke. Međutim, ova priča nikada dobila zvaničan epilog, pa par iz Trebinja verovatno još drži rekord.
FOTO: PROFIMEDIA
(Kurir.rs/rtv.bn, Foto: Profimedia)

Mozda Vas zanima ?  NIJE MOGAO DA DIŠE, GUŠIO SE, A LJEKARI NISU ZNALI ŠTA JE: Roditelji su mu biljkom koju svi držimo u kući spasli život

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close