ILDA ŠAULIĆ NIKADA NE POKAZUJE KĆERKU, A SADA SU OBJAVLJENE SLIKE: Podsjeća na Šabana, JEDAN DETALJ ĆE VAS DIRNUTI!

ILDA ŠAULIĆ NIKADA NE POKAZUJE KĆERKU, A SADA SU OBJAVLJENE SLIKE: Podsjeća na Šabana, JEDAN DETALJ ĆE VAS DIRNUTI! Ilda Šaulić talenat za pjevanje naslijedila je od svog oca Šabana Šaulića.

Iako u javnosti ne objavljuje Emine slike, ona je u jednom intervjuu otkrila kako je malena već dosta talentovana i podsjeća na dedu. Ilda je Emu rodila 21. septembra 2016. godine. Evo šta je za nju rekla u jednom intervjuu.

Pa, dosta je muzikalna, pokazuje već sada interesovanje za muziku i prepoznaje kada pjeva mama, a kada pjeva deda. Slatka je, uvijek se vrti oko televizora kada krene muzika. Inače, ima i onog sportskog na oca, tako da je aktivna. Često se igra loptom, stalno nešto trčkara. Ne bih voljela da se bavi fudbalom iako je tata u tom sportu, možda će igrati tenis kao mama, ko zna – rekla je Ilda za Pink i dodala da njena kćerkica Ema često voli da isprobava njene odjevne kombinacije.

Bilo je interesantno kada sam se ja spremila za jedno gostovanje, ona je sa polica počela da izvlači cipelice i sjetila sam se kada sam ja to radila kada sam bila mala, sestra i ja smo uvijek bile u garderoberu.

Ako njena mezimica Ema krene maminom stopama i pridruži joj se na muzičkoj sceni, Ilda će je maksimalno podržati. Ako bude povukla tu žicu na mene i na dedu i ako bude pokazala afinitete zašto da ne, podržaću je. Ja muziku mnogo volim. Ako to bude njena želja i ako bude imala talenta, zašto da ne – rekla je Ilda.

( balasevizam.novi.ba)

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close