Ispod bijele majice nosite BIJELI GRUDNJAK? Evo zašto je to velika greška!

Najčešći izbor žena širom svijeta u kombinaciji s bijelim majicama je i bijeli grudnjak. No, to je zapravo velika pogreška. Stručnjaci tvrde da će se bijeli grudnjak isticati ispod bijele majice ili košulje što može narušiti cijeli outfit.

Kako biste to izbjegli, ispod bijele majice, poručuju, obucite crveni grudnjak. Naime, ma koliko to zvučalo nevjerojatno, neće isticati. Koža ima crvene podtonove i zbog toga ne ističe ispod bijele majice.

Dalje, ako imate čist ton kože, trebali biste odjenuti grudnjak plave boje, a za tamnije tonove kože birajte između grimiznih i tamnocrvenih nijansi. Nije baš jednostavno pronaći savršen grudnjak.

Toga je svjesna svaka žena koja u ladici s donjim rubljem ima ona dva-tri grudnjaka kojima se stalno vraća jer nijedan novi im nije dostojna zamjena. Nažalost, i takvim grudnjacima jednom dođe kraj, što zbog starosti, što zbog nekih promjena na tijelu, a ovi znakovi otkrivaju kada je vrijeme da nabavite nove.

Novi grudnjaci na početku obično malo stežu i potrebno im je nekoliko nošenja i pranja da bi postali udobniji. No nakon nekog vremena, naramenice i traka u pranju počinju gubiti na elastičnosti pa grudnjak gubi i svoju svrhu, a ta je da pruža podršku grudima. Ako stalno morate stezati naramenice ili povlačiti grudnjak ispod grudi, onda je vrijeme da nabavite novi.

Kada se spužva u košaricama počne savijati na rubovima, tako da više ne prianja uz grudi, to je znak da je grudnjak iznošen. Takav grudnjak ne može pružiti grudima potrebnu podršku, a ispod majice izgleda jako čudno.

Uloga naramenica jest da podignu grudi, no to ne mogu ispuniti ako su iznošene i nerastezljive. Ako naramenice skliznu s vaših ramena svaki put kad se malo opustite ili pak ostavljaju duboki trag u vašoj koži, onda vam taj grudnjak ne odgovara i trebate nabaviti novi.

novi.ba

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close