Ne propustite..

Kada vidite koji muškarac grli Draganu, neće vam biti dobro: To nije njen muž

VEĆ NEKOLIKO DANA, DRAGANA MIRKOVIĆ JE U DRUŠTVU SVJETSKE ZVIJEZDE ŽAN KLOD VAN DAMA, ZAJEDNO SA SVOJIM SUPRUGOM TONIJEM UŽIVA U GLAVNOM GRADU AUSTRIJE GDJE SU I UGOSTILI OVOG SVJETSKI POZNATOG GLUMCA.

Zvijezda akcionih filmova između ostalih sa kojima se našao u Austriji bio je i gost ove popularne porodice. Dragana i Toni su Van Dama primili tako lijepo da je i on sam morao podijeliti imprsije o pjevačici.

Mozda Vas zanima ?  SAMO 5% LJUDI UOČI ZA MANJE OD 5 SEKUNDI: Pronađite PSA među svim ovim kravama!

Ni Dragana nije odoljela, okačila je zajedničke fotke na društvene mreže i pokazala je kako se zaista ponašaju zvijezde i kako oni i znaju da uživaju. Kao što je dobro poznato ova pjevačica nikada nije žalila novac pa je tako čest gost kafana u kojima zna da naručuje i najskuplje.

U prošlosti je oženjen pet puta. Sa svojom trećom suprugom s kojom se rastao i ponovno udali, živi od 1999. godine. Trenutno živi u Španjolskoj u gradu Alhaurin el Grande. Ima troje djece od Christophera, Bianca i Nikole. To je životinjski uši i podiže devet pasa iz Tajlanda kod kuće.

Mozda Vas zanima ?  “Moj sin je umro zbog ove proklete biljke i svi hitno moraju znati za nju”: Ubija djecu za jedan minut, a odrasle za 15!

dobardan.info

Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close