MALA LUNA JE UMRLA NIKAD STRAŠNIJOM SMRĆU: Rezultati obdukcije zavili Negotin u crno, OVO LEDI KRV U ŽILAMA!

zoran Albić iz Negotina, osumnjičen da je prije dva dana na smrt pretukao trogodišnju pastorku Lunu Firulović, a potom njeno tijelo bacio sa terase porodične kuće u selu Prahovo, nedaleko od Negotina, priznao je na saslušanju kod tužioca da je počinio ovaj zločin, a potom kazao da je u njemu učestvovala i majka nastradale djevojčice Vesna Firulović.

Na prijedlog Višeg tužilaštva u Negotinu koje vodi istragu, osumnjičenima za nezapamćeni zločin je poslije saslušanja određen pritvor do 30 dana.

– Dokazi koji su do sada prikupljeni ni na koji način ne ukazuju na to da je majka učestvovala u zločinu. S obzirom na to da ju je osumnjičeni označio kao saučesnicu, ali i zbog dokaza koji tek treba da nam budu dostavljeni, tužilaštvo će svakako ispitivati i njenu eventualnu odgovornost u ovom slučaju – rekli su u Višem tužilaštvu u Negotinu, prenosi Alo.

Prema informacijama iz istrage, na zidu iznad kreveta u kojem je sada pokojna djevojčica spavala, pronađeni su tragovi krvi. DNK analiza tragova, koja se radi na zahtjev tužilaštva, trebalo bi da odgovori na pitanje čija je to krv i na koji način je dospjela na ovo mjesto.

Obdukcija nastradale djevojčice, kako je rečeno u tužilaštvu, isključila je mogućnost da su povrede koje su utvrđene mogle da nastanu padom sa terase. Više pojedinosti o ozljedama koje su uočene na djevojčicinom tijelu i mehanizam njihovog nastanka znaće se kada izvještaj obducenata bude dostavljen tužilaštvu. U nastavku istrage biće urađeno psihijatrijsko i psihološko vještačenje za oboje osumnjičenih.

Kako se sumnja, da bi prikrili zločin, Zoran i Vesna su taksijem odnijeli već mrtvu djevojčicu u Službu hitne pomoći u Negotinu i dežurnim ljekarima rekli da je pala sa terase. Nakon što su je ljekari pregledali, ustanovljeno je da je djevojčica kod ljekara dovedena bez znakova vitalnih funkcija i sa hematomima na glavi.

Stanari ulice u kojoj se dogodila tragedija djevojčicu i njenu majku i ne poznaju jer su se one, kako kažu, u kuću Zorana Albića doselile prije oko mjesec dana. Osumnjičeni je, kako se priča u selu, vrijeme često provodio ispred seoske prodavnice ili u tamošnjoj kafani.

Kuća u kojoj je djevojčica živjela nije bila završena, a terasa sa koje je, kako se prvo sumnjalo, pala, nije ograđena. Na tremu i betonu ispred kuće, neposredno poslije tragedije, nisu bile vidljive kapi krvi.

novi.ba

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close