MEDICINSKA SESTRICA ZASPALA U FRIZERSKOM SALONU NAKON TESKOG DANA: KAD JE SPAVALA, FRIZERKA JE PRIMIJETILA NEŠTO NA NJENIM PATIKAMA ŠTO JE MORALA USLIKATI

U frizerski salon Ashley Bolling dolazi svakakva vrsta zena, od cistacica do politicarki, medicinskih sestara itd. Tako da se musterije razlikuju jedna od druge, tako da se Ashley nagleda svakakvih stvari i nacuje svakakvih prica. Kada je jednom dosla jedna medicinska sestra na frizuru, odmah se moglo primjetiti na njenom licu da je jako umorna i iscrpljena. Kada je rekla kakvu frizutu zeli, medicinska sestra je odmah na stolici utonula u san. Dok je Ashley radila svoj posao, i pravila frizuru medicinskoj sestri, ugledala je nesto neobicno na njenim oatikama. Njene patike nisu bile ni stare ni poderane a ni prljave, radilo se tu o necemu drugom prisjeca se Ashley.

Kada je Ashley gledala njene patike, onda se pitala koliko su samo metara prešle te patike hodajući po bolnicama i na koliku su intervencija bile. Kada je medicinska sestra tako lako zaspala na stolici, onda se frizerka pitala koliko je njen posao naporan svaki dan i kakvi su sve rizici u pitanju. Pitala se koliko je vremena provela u njima kada je sa ostalim timom pokušavala spasiti nečiji život i njegovala nemoćne ljude. Pitala se koja li je to brojka situacija gdje su ove patike bile svjedok kada ljudi u bolnici nisu mogli biti spašeni. Zbog toga je Ashley uslikala njene patike, te podijelila cijelu tu priču na društvenim mrežama, a kroz neko vrijeme je dobila samo lijepe komentare.

KREACIJE.COM

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close