MOJA NAJBOLJA PRIJATELJICA MI JE PRIJE 10-ak DANA REKLA DA ME MUŽ VARA…

Moja najbolja prijateljica mi je prije 10-ak dana rekla da me moj muž vara. U braku smo skoro 10 godina i nikada u njegovu vjernost nisam posumnjala. Baš me to šokiralo, ali i dalje nisam vjerovala… Međutim, moja prijateljica je bila uporna u tome da mi otvori oči i da me ubijedi da me moj muž vara. Čak je rekla da zna i sa kojom djevojkom me vara i gdje se viđaju.

Tada sam počela vjerovati da zaista govori istinu. Danas mi je poslala poruku da odem u hotel na ulazu u grad. Noge su mi se bukvalno odsjekle od šoka… Ništa se nisam ni spremala, uzela samk ljučeva od auta i krenula ka hotelu. Čekala sam na parkingu, čekala… vrijeme mi nikada sporije nije prolazilo, a onda je iz hotela izašao moj muž i to sa MOJOM… MLAĐOM SESTROM!

Mozda Vas zanima ?  Po izgledu ploda možemo znati koji organ liječi?

Od šoka sam se počela tresti, srce mi je lupalo i mislila sam da ću u tom trenutku da eksplodiram, da umrem 🙁 Bili su nasmijani i veseli kao da su sami na svijetu. GROZNO… BOLESNO. Ona je tek prošle godine napunila 18 godina. Ne znam šta da mislim, šta da radim, kako da se postavim u cijeloj situaciji. Iz ovoga svega moram izaći, ali kako… ako javno otkrijem to će biti neviđena sramota i za mene i za moje roditelje, na kraju posebno za moju sestru. SESTRA MI JE 🙁

Mozda Vas zanima ?  Goca krivi sebe za Šabanovu smrt: Drama u porodici poginulog pevača

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close