Muž takmičarke koji je poručio Karleuši “Vidjeli smo tvoju bruku”, objavio njenu sliku: Svi ostali bez riječi, šta je ovo? (Foto)

Jelena Karleuša je član žirija poznatog muzičkog takmičenja pod nazivom Zvezde Granda, ona se nedavno sukobila sa kandidatkinjom čiji je mentor Ana Bekuta. Ime kandidatkinje je Mira Meda. Njihov konflikt je nastako kada je Jelena bez dlake na jeziku željela d ajoj da nekoliko savjeta.

Poznato nam je od ranije kako je Jelena jako oštar kritičar prema kandidatima, ali ona to sve radi iz najbolje namjere. Ona nije svjesna kako će ti komentari uticati na drugu strani, a izgleda i ne razmišlja o tome.

Ona je neko ko mnogo pažnje i vremena posvećuje izgledu, pa tako očekuje od svih žena. Smatra da jedna žena da bi bila zvijezda i da bi se istakla u moru pjevačica mora da ostavi lični pečat svojim stajlingom.

Jeleni se nije dopao stajling Mire, pa je pitala da li ona ima internet i struju, te zašto nije pogledal šta je danas u modi. Kandidatkinja je bila vidno potresena, te nije željela na sceni da priča o tim stvarima.

Pored pjevanja ona mora dobro da izgleda. – rekla je Jelena Karleuša. Niko nije očekivao da će na sve ovo odreagovati muž Mire, a on je na svoje društvene mreže objavio čak dvije objave koje se tiču Jelene Karleuše:

Jelena mu je uzvratila, kako to samo ona umije, s ajako velikom dozom samopouzdanja, pogledajte i sami šta je Jelena Karleuša objavila na svoj Instagram story:

Na ovome se nije zaustavilo, nedugo nakon ove objave, Mirin suprug je objavio još nešto, što se vjerujemo divi neće dopasti:

Na ovome se neće zaustaviti, jer je poznato da Jelena nikada ne ostaje dužna nikome.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close