Ne propustite..

NAJVEĆI PREOKRET U ISTRAZI OD SAMOG POČETKA, KONAČNO SE SAZNALA PRAVA ISTINA O ZORANU MARJANOVIĆU: Sada je sve otkriveno, svi su na nogama!

izvor blizak ovoj porodici razjasnio je šta znači nadimak kojim je Jelena oslovljavala Zorana, a koji se pominje i u najnovijoj, trećoj optužnici protiv Zorana Marjanovića, pišu Novosti.

Naime, pjevačica Jelena Marjanović zvala je svog supruga Zorana – Moj Zlatni i Zlatane Moj… On je nju oslovljavao sa Medo i Medo Meki… Tako je Jelena napravila kovanicu i svog muža memorisala u svom telefonu kao Zlatan Mekin!

Mozda Vas zanima ?  MOJA DRUGARICA JE JAKO SIROMAŠNA I SVI SE ČUDE STO SE DRUŽIM SA NJOM…

“Skoro nikad se Jelena i Zoran međusobno nisu oslovljavali imenima već su tepali jedan drugom. Zato će se teško i dokazati motiv zločina. Kad hoćete od nekog da odete, kako insinuira tužilac, ne memorišete ga pod nadimkom kojim mu tepate”, objašnjava izvor.

Slično razmišljaju i advokati Zorana Marjanovića. Ipak, prema riječima njegovog branioca Stefana Jokića, to je samo jedna sitnica u moru mnogo većih i jačih dokaza da njegov klijent nije počinio zločin.

Mozda Vas zanima ?  SAMO 5% MOŽE RIJEŠITI OVU MOZGALICU: Da li ste među njima?

 

“Čekamo odgovor na žalbe”, navodi Jokić.

“Sve tvrdnje tužilaštva smo argumentovano i sa dokazima pobili. Verujemo da će to Apelacioni sud uzeti u obzir prilikom donošenja odluke. Nema dokaza da je Zoran ubio Jelenu, to decidno tvrdimo. Nema dokaza, jer on to i nije uradio.

novi.ba

Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close