ONA JE OTKRILA TAJNU: KOSA JOJ RASTE KAO LUDA, A I VID JOJ SE POBLJŠAO: SAMO POJEDITE 3 KAŠIKE DNEVNO I DESIT ĆE SE ČUDO

Priroda nam nudi rješenje i za probleme sa kosom. Sve što treba jeste da pojedete ovu smjesu punu zdravih namirnica i poboljšat ćete vid, a i zdravlje kose. Nakon nekoliko dana primjene, primjetit ćete znatno poboljšanje i osjećat ćete se puno bolje. Za pripremu vam neće trebati puno sastojaka.

Potrebni sastojci: 200 g lanenog ulja ,4 limuna, Kilogram meda,3 mala čehna bijelog luka. Priprema: Očistite bijeli uk i stavite u blender zajedno sa 4 limuna i napravite dobru smjesu. Toj smjesi dodajte laneno ulje, med i još miješajte. Dobijenu smjesu prebacite u teglu, dobro zatvorite i stavite u frižider.

Konzumirajte jednu kašiku smjese pola sata prije jela, ali konzumirajte drvenom kašikom. Potrebno je da konzumirate 3 puta dnevno, prije obroka, a ova smjesa će poboljšati vaše cjelokupno zdravlje i djelovat će preventivno na mnoga oboljenja. Primjetit ćete znatno poboljšanje, pa zašto onda ne probati?

izvor: novi.ba

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close