Ovu je tajnu Ceca htjela ponijeti sa sobom u grob: Prije Arkana bila u vezi sa slavnim Srbinom kojem je posvetila i svoj najveći hit (VIDEO)

Ceca Ražnatović spada u red najvećih folk zvijezda u Srbiji, ali i u regiji i sve ono što se nje tiče bilo da se desilo u prošlosti ili se dešava ovih dana je uvijek interesantno za medije, ali i za cjelokupnu javnost, tako da nema dana a da se ne pojavi barem jedna priča u kojoj je Ceca glavni akter.
Za Cecu se zna da je imala veoma burnu prošlost, posebno zbog braka sa Arkanom koji je bio poznat kao član podzemlja u Srbiji, pa je i sama Ceca često povezivana sa tim svijetom, a nekoliko puta je zbog toga završavala i u istražnim zatvorima.

Međutim, Ceca je prija Arkana imala i neke druge muškarce, za neke se znam, a za neke se baš i ne zna mnogo, ili se stvarno rijetko kada spominju kada se priča o Ceci.

Mozda Vas zanima ?  Sjajna vijest za sve one koji pate od parodontoze ili su na neki način izgubili zube!

Tako je nekako i sa ovim muškarcem sa kojim je Ceca bila prije nekih 30 godina, dok se još prezivala Veličković, a radi se o nekadašnjem fudbaleru Crvene Zvezde i reprezentativcu Jugoslavije Vladanu Lukiću. Vladan je tada već bio izgrađeno fudbalsko ime, mada je bio prilično mlad, a Ceca je tek počela da gradi svoju karijeru na estradi.

Priča se da je u to vrijeme Lukić važio za velikoga zavodnika, pa ni Ceca nije uspjela da odoli njegovome šarmu, a njihova ljubav je punila stranice tadašnjih tabloida, a u jednome trenutku se pisalo da su se njih dvoje čak i vjerili i da su počeli da planiraju vjenčanje. Međutim, početkom devedesetih Vladan je morao u tadašnju Jugoslovensku vojsku i tako se i njihova ljubav na neki način ugasila.

Mozda Vas zanima ?  TOP trik da otjerate MRAVE iz kuće! Genijalno!

Poslije je u Cecin život ušao i Arakan, a to je dio Cecinog života o kojem se zna prilično mnogo, mada mediji tvrde da je ljubav između Cece i Vladana bila u jednome trenutku toliko velika da mu je ona, navodno posvetila i jednu svoju pjesmu, koja se danas smatra za jedan od Cecinih najvećih hitova, a radi se o pjesmi ”Pustite me da ga vidim”.

https://youtu.be/q-dCmd30Qn8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close