Ne propustite..

PRONAŠLA SAM NOVČANIK ISPRED TRŽNOG CENTRA…BILI SU SVI DOKUMENTI…

Pronašla sam danas novčanik ispred tržnog centra. Bili su svi dokumenti i oko 500 eura keša… kreditne kartice, sve, sve… Odma sam znala da ću sve da vratim, jednostavno sam tako odgojena. Pronašla sam ga na društvenoj mreži i kontaktirala, a on mi se zahvalio i rekao da se nađemo u gradu. Imam 17 godina i nekako mi je bilo neugodno, iskreno i plašila sam se da ipak nije neki manijak, ali pristala sam.

Kada je došao i kada sam mu dala novčanik, prvo što je uradio otvorio ga je i uzeo da broji eure. Bila sam u šoku, ni da se zahvali… odma uzeo da me provjerava… a onda mi je rekao da novac uzmem sebi… SAV, SKORO 500 EURA! Tek tada sam bila u šoku. Rekla sam mu da je previše, ali on je bio uporan rekavši da sam to zaslužila i da samu u dokumentima i kreditnim karticama ima mnogo više tako da tih 500 eura želi da meni da. Nakon nekog vremena ubjeđivanja pristala sam i uzela novac. Bila sam presretna na kraju, ali… prije par minuta mi se javio i pitao me da se sutra ponovo nađemo na piću… Ima 48 godina, 31 godinu je stariji od mene, ono svjesna sam šta želi od mene… sa mnom…

Mozda Vas zanima ?  “Bila sam u komi i ovo želim da svi saznaju”

Rekla sam mu da ću da mu javim kasnije, ono nije manijak, gospodin je i tako to, dobro izgleda za svoje godine, ali opet, sa druge strane, mnogo je stariji, vjerovatno i oženjen… Nisam svetica, a ni djevica, a on je očigledno jako bogat, svašta mi prolazi kroz glavu! Nikada nisam bila u ovakvoj situaciji, NE ZNAM ŠTA DA RADIM!? Pomoć iskusnijih djevojaka bi dobro došla… ISPLATI LI SE???

Mozda Vas zanima ?  PROBALA JE NAJPOPULARNIJU MASKU ZA STOPALA, NAKON 15 DANA OTPALA JOJ JE SVA PETA: Pogledajte kako joj stopala SADA IZGLEDAJU (FOTO)

Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close