SKINITE ČARAPE I POGLEDAJTE: AKO VAM JE OVAJ PRST NAJDUŽI NA NOZI, MORATE OVO ZNATI

DA LI STE VI ZNALI DA DUŽINA VAŠIH NOŽNIH PRSTIJU MOŽE REĆI MNOGO TOGA O VAŠEM KARAKTERU, VAŠEM ZDRAVLJU, ALI I O NAVIKAMA KOJE VI IMATE INAČE…. OVO JE ŽIVA ISTINA, SADA ĆETE SAZNATI I ŠTA ZNAČI SVAKI PRST POJEDINAČNO.

Ako ste osoba koja ima inače veliki palac, to je dokaz da ste vi sretna i talentovana osoba. Jako ste paletni, vi ste kreativna osoba koja duboko razmišlja. Svakako da postoji jedan sporedni efekat, to je kada se fokusirate na samo jednu stvar, to vam tako odgovara, kao i vaša kreativnost.

Aa desnom stopalu, drugi prst je pokazatelj onoga što vi želite od svog života, to je svakako prostor između drugog i trećeg prsta koji može značiti da ste vi jedna emotivna osoba, koja pokušava da vlada svojim informacijama, te kako da ih podstaknete. A što je vaš prst duži, vaše liderske vještine su bolje, manji prst znači da ste vi jedna jako nestrpljiva osoba u životu.

A ako vam je duži drugi prst, vama su liderske vještine bolje. Manji drugi prst znači da ste vi jedna jako strpljiva osoba u životu. Ako je treći prst manji od ostalih, znači da ste vi skup neprekidne energije i da se na poslu snalazite jako dobro.

Volite savršeno da radite, želite da bude sve na najboljem načinu, a vi ste jedna ambiciozna osoba, koja kada nešto zamisli, to morate da ostvari pod svaku cijenu, bez obzira o kakvom se cilju radi tu. Sve što vi trebate da uradite je da skinete svoje čarape, a potom da pogledate prste, sigurno će mnogo otkriti o vama, da li vi mislite da je ovo tačno?

nostalgicno.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close