SUZANI SAOPŠTILI ŠTA JE S MIKIJEM, STIGLE PRVE INFORMACIJE: Pljuvao je, šamarao, tukao, A EVO ŠTA ĆE SAD BITI S NJIM, SKANDAL!

miki Đuričič, kojeg je zbog agresivnog ponašanja pred rijaliti kamerama privela policija, a nadležni sud mu je odredio pritvor do 30 dana zbog nasilja nad ženama, po savjetu advokata priznaće krivicu kako bi dobio nanogicu, saznaje Kurir.

Da bi se što prije okončao krivični postupak, pčelar iz Kupinova će potvrditi da je udario šamar Suzani Perović, a potom pljunuo u lice i brutalno štakom tukao Nadeždu Biljić u “Zadruzi 2”.

 

S obzirom na to da se njegova nasilnost jasno vidi na snimcima iz rijalitija, u dogovoru sa svojim zastupnikom odlučio je da snosi odgovornost. On će predložiti sklapanje sporazuma o priznanju krivice sa tužilaštvom kako bi dobio blažu kaznu.

“Advokat je posavetovao Mikija da ponude nagodbu, pošto je on očigledno počinio nasilje o čemu svjedoči video snimak. Ukoliko tužilaštvo i sud prihvate taj predlog, Đuričić bi mogao da svoju kaznu služi kod kuće u Kupinovu”, otkriva izvor.

Da li će tužilaštvo prihvatiti nagodbu i dalje je neizvesno s obzirom na to da je Đuričić i ranije hapšen zbog nasilničnog ponašanja.

“Prvi put priveden je 2014. godine posle fudbalske utakmice u Kupinovu jer je povrijedio dvojicu policajaca. Nakon godinu dana od toga, u rijalitiju je fizički napao Ivana Gavrilovića zbog čega je osuđen uslovno. Zbog svega toga postoji mogućnost da tužilac odbije sporazum ili da predloži i neku strožiju kaznu, na primjer, efektivan zatvor“, dodao sagovornik “Kurira”.

Podsjećamo, Miki Đuričić, izgubio je kontrolu, pa je prvo snažno ošamario svoju djevojku Suzanu Perović, da bi kasnije pretukao štakom Nadeždu Biljić koja mu se sasvim slučajno našla na putu u njegovom nervnom rastrojstvu.

Njegova djevojka Suzana danas je kazala kako mu oprašta šamar što je naljutilo mnoge.

 

novi.ba

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close