Teška i tužna priča našeg popularnog pjevača kojeg je žena zlostavljala: Djeca su nam plakala i vrištala dok me je ona tukla, ali nisam htio da nasjednem na njene planove (FOTO)

Ponovo se u medijima ovih dana pojavila veoma tužna i emotivna priča koju je sa javnošću podijelio nekada veoma popularan i slušan bosanskohercegovački pjevač Al Dino, a koja se radi o nasilju koje je on pretrpio od sada svoje već bivše žene.
Mnogi znaju za razne akcije koje se vode u vezi nasilja u porodici, posebno kada je u pitanju nasilje nad ženama, ali postoji i ona druga strana priče, koja je sve češća u ovim našim krajevima, au pitanju je nasilje nad muškarcima, od strane žena, kako verbalne prirode, tako i fizičke.

Pjevač Al Dino je jedno vrijeme bio slušan u cijeloj regiji a posebno su bile popularne njegove balade, međutim u njegovom privatnom životu baš i nisu cvjetale ruže, pa tako on ima jednu zaista nesvakidašnju i tužnu priču iza sebe, a tiče se i njegovog razvoda od TV voditeljice Arduane Pribinje od koje je trpio verbalna i fizička maltretiranja.

Pa je tako u jednoj svojoj izjavi rekao, o danu kada je sve eskaliralo, da je svoje sinove taj dan sasvim normalno dove kući i da nije ni slutio da je njegova žena već neko vrijeme u vezi sa drugim muškarcem, a sve je postalo još gore kada je njihov sin Harun izrazio želju da više ne ide kod svoje majke.

 

Poslije toga, kako pjevač kaže, bivša ga je počela vrijeđati i galamiti na njega, a ubrzo je sve preraslo u fizički obračun, tako što ga je Arduana čupala za kosu i udarala ga sa čime je stigla, tako da se on, kako je i sam Al Dino rekao, osjećao kao vol u kupusu. Posebno mu je bilo teško što su sve to gledali njegovi sinovi, ali dodao je da on niti jednoga trenutka nije ni pomislio da joj uzvrati, jer nije vaspitan na takav način, a shvatio je i da je to bio njen plan, da i on nju udari, pa da na taj način ga prikaže kao lošega oca, te da mu zbog toga za sva vremena oduzme djecu.

Ali, kako kaže Al Dino, to joj na kraju nije uspjelo, i sve je na kraju samo postala veoma ružna i tužna priča koje baš i ne voli da se prisjeća.

dobardan.info

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close