TUGA U PORODICI ŠAULIĆ, SVI SU ZABRINUTI, ONA JE U JAKO TEŠKOM STANJU: Isplivala TAJNA koju znaju samo NAJBLIŽI!

kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći prije mjesec dana, u Njemačkoj, u blizini grada Bilefelda.

Njegova porodica na vječni počinak ispratila ga je na beogradskom Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, a bol za pjevačem i dalje ne jenjava.

Njegova kćerka, Ilda Šaulić najteže se nosi sa gubitkom oca, a izvor blizak pjevačici otkriva da se potpuno povukla u sebe i da ne izlazi iz kuće. Da bi joj pomogao, njen suprug Bojan Vučković angažovao je i lajfkouča, koji svakog vikenda razgovara sa Ildom.

Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gdje sjatima sedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao da zapostavi svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi lajfkouč. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cijenjene jer nije riječ o klasičnoj psihoterapiji već razgovorima koji pomažu osobi da ostvari svoj puni potencijal, da se motiviše ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu življenja. Upravo to je sada Ildi preko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pjesmama ne želi ni da priča iako je planirala da pred ljeto izbaci singl. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one rijetko izlaze i u dvorište, samo sjede u kući i pričaju o Šabanu – ispričao je izvor blizak pjevačici.

Šabanov sin Mihajlo se po riječima izvora, najbolje drži. Svadbu koju je planirao sa svojom vjerenicom ove godine je pomjerio.

– Mihajlo je tu najpribraniji jer je na njemu da se sada brine o majci i sestrama. Zbog njih nema vremena da se prepusti tuzi, ali odlučio je da svadbu sa Danijelom pomjeri za kraj sljedeće godine, u čemu su ga podržali i ona i njena porodica – kaže izvor.

novi.ba

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close